Keurmerkuitreiking 27 juni 2018

De innovatiekracht van TOPGGz-afdelingen; daar zijn we trots op!

TOPGGz is niet meer weg te denken uit het ggz landschap. De TOPGGz afdelingen bieden patiënten met ernstige en complexe aandoeningen een perspectief op herstel, en zorgen voor de broodnodige innovaties binnen het vakgebied. En die innovatiekracht is groot! Zelfs in tijden van bezuinigingen en krapte op de arbeidsmarkt weten TOPGGz afdelingen dit met tomeloze energie voor elkaar te boksen. Dat vervult de afdelingen, en ook ons, met trots! Tijd voor een feestje. Kom naar de keurmerkuitreiking 2018 en laat je inspireren door de boegbeelden en de innovatiekracht van diverse TOPGGz afdelingen.

Voor wie?
Ben je geinteresseerd? Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de keurmerkuitreiking.
De keurmerkuitreiking wordt een keer per jaar georganiseerd voor professionals, beleidsmedewerkers, medewerkers participerend in TOPGGz commissies en leden raad van bestuur.

Kun je er niet bij zijn?
Heb je je aangemeld, maar kun je er onverhoopt niet bij zijn? Stuur dan een mail voor 17 juni a.s. en geef de naam, functie en mailadres van een vervangend persoon door.

Waar?
De Observant in Amersfoort
De Observant is gelegen in hartje Amersfoort en zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Indien je met de auto komt, kun je parkeren in de parkeergarage Stadhuisplein. Vanaf station Amersfoort Centraal ben je er lopend binnen 10 minuten, met de bus in ongeveer 5 minuten (www.9292.nl).