Expertgroepen bij het Altrecht Academisch Angstcentrum

Expertgroepen bij het Altrecht Academisch Angstcentrum

Binnen het Altrecht Academisch Angstcentrum zijn begin dit jaar twee expertgroepen opgericht voor en door medewerkers van de afdeling. Een expertgroep Angst & OCD met Aart de Leeuw als expertleider en een expertgroep PTSS met Suzy Matthijssen als expertleider. Alle medewerkers van de afdeling participeren in één van de groepen en van iedereen wordt verwacht dat een actieve bijdrage geleverd wordt. Dit kan door een recent wetenschappelijk artikel te bespreken, een nieuwe behandelvorm uit te diepen of informatie over te brengen van congressen die zijn bezocht. Reden van de oprichting van de groepen is het bevorderen van kennisoverdracht en uitwisseling van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, waardoor iedereen die werkzaam is op de afdeling op een efficiënte manier up-to-date blijft. Dat is belangrijk om kwalitatief goede behandelingen te bieden, maar ook stimulerend en enthousiasmerend voor medewerkers. Wellicht zijn andere TOPGGZ afdelingen ook enthousiast en kan er nog eens in een groter verband kennis uitgewisseld worden! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de expertleiders Suzy Matthijssen (s.matthijssen@altrecht.nl) of Aart de Leeuw (a.de.leeuw@altrecht.nl).

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 weken 4 dagen geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
1 maand 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
1 maand 1 week geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
1 maand 2 weken geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
1 maand 2 weken geleden
Back to top