Informatiebijeenkomst nu ook via web video!

TOPGGz organiseert een aantal keren per jaar een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvangen geïnteresseerde ggz-instellingen alle informatie over het verwerven van het TOPGGz-keurmerk. Dat kan helpen bij het maken van de keuze of je het keurmerk wil verwerven en ook bij een goede voorbereiding op een (her)visitatie!

Natuurlijk gaat TOPGGz mee met haar tijd. De informatiebijeenkomst is er vanaf vandaag daarom ook digitaal! In de web video 'Hoe verwerf je het TOPGGz-keurmerk?' vertelt Ellen Mogendorff, directeur van TOPGGz, via de digitale weg alles wat je als instelling weten moet over het verwerven van het TOPGGz-keurmerk. De presentatie die Ellen in de video geeft, vind je ook hieronder als je de informatie nog eens rustig wilt teruglezen. 

Heb je na het bekijken van de web video nog vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@topggz.nl. En natuurlijk blijven wij daarnaast voor de liefhebbers ook nog gewoon de 'live' informatiebijeenkomst organiseren. 

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 maanden geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
2 maanden 3 weken geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
2 maanden 3 weken geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
3 maanden geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
3 maanden geleden
Back to top