Informatiebijeenkomst nu ook via web video!

TOPGGz organiseert een aantal keren per jaar een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvangen geïnteresseerde ggz-instellingen alle informatie over het verwerven van het TOPGGz-keurmerk. Dat kan helpen bij het maken van de keuze of je het keurmerk wil verwerven en ook bij een goede voorbereiding op een (her)visitatie!

Natuurlijk gaat TOPGGz mee met haar tijd. De informatiebijeenkomst is er vanaf vandaag daarom ook digitaal! In de web video 'Hoe verwerf je het TOPGGz-keurmerk?' vertelt Ellen Mogendorff, directeur van TOPGGz, via de digitale weg alles wat je als instelling weten moet over het verwerven van het TOPGGz-keurmerk. De presentatie die Ellen in de video geeft, vind je ook hieronder als je de informatie nog eens rustig wilt teruglezen. 

Heb je na het bekijken van de web video nog vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@topggz.nl. En natuurlijk blijven wij daarnaast voor de liefhebbers ook nog gewoon de 'live' informatiebijeenkomst organiseren. 

Back to top