Lees nu: speciale corona editie TOPGGz-nieuwsbrief!

De huidige corona crisis vraagt om grote inzet, snel schakelen, andere werkwijzen, nieuwe oplossingen, improviseren en innoveren om de dagelijkse praktijk op gang te houden. 

Benieuwd naar de dagelijkse praktijk van TOPGGz-afdelingen in deze tijd?

In de speciale corona editie van de TOPGGz-nieuwsbrief presenteren de TOPGGz-afdelingen hoe zij het verschil maken voor patiënten met ernstige en complexe zorgvragen in deze corona tijd en laten ze zien hoe ze omgaan met e-health, innovaties en onderzoek. Om kennis te delen, maar vooral ook anderen te inspireren en te laten zien waar TOPGGz toe in staat is!

Veel leesplezier! 
 

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 maanden geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
2 maanden 3 weken geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
2 maanden 3 weken geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
3 maanden geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
3 maanden geleden
Back to top