Online informatiebijeenkomst groot succes

Op 24 maart jl. vond de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor verwerving van het 
TOPGGz-keurmerk plaats. Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus was deze informatiebijeenkomst online. Even wennen voor zowel deelnemers als organisatie, maar de online vorm bleek prima te werken, hetgeen resulteerde in een geslaagde bijeenkomst. 

Het TOPGGz-bureau biedt begeleiding bij het voorbereiden van het visitatieproces. Jaarlijks organiseren we daarvoor (onder andere) een informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor afdelingen die zich oriënteren op het verwerven van het TOPGGz-keurmerk of die zich aan het voorbereiden zijn op een hervisitatie. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de criteria, de samenhang tussen de criteria, de gewenste onderbouwing en natuurlijk de hele procedure. Voorafgaand aan een eerste visitatie vult een afdeling het quick scan formulier in. Op basis daarvan bekijken we in een indicatiegesprek gezamenlijk of de afdeling een reële kans maakt het keurmerk te verwerven.

Graag bedanken we alle aanwezigen voor hun deelname aan en flexibiliteit tijdens deze online informatiebijeenkomst. Mede dankzij jullie was de bijeenkomst een succes! 

Kon je niet deelnemen aan de informatiebijeenkomst en ben je benieuwd naar wat er allemaal besproken is? Of was je er wel bij en wil je alle informatie nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan de presentatie.
 

RT @propersonaggz: Expertisecentrum Depressie in Nijmegen heeft voor de tweede keer het TOPGGz-keurmerk gekregen; Expertisecentrum Overwaal voor Angst, Dwang en PTSS zelfs voor de derde keer. Lees verder over het keurmerk en de online uitreiking: https://t.co/0066VX6lx9#topggz#propersonahttps://t.co/tAp4qiH1aJ
3 weken 6 dagen geleden
RT @ESGMogendorff: Vandaag de digitale uitreiking van het #TOPGGz-keurmerk aan het CDP van #Fivoor! https://t.co/Ff1MvRSbaK" target="_blank">https://t.co/Ff1MvRSbaK
3 weken 6 dagen geleden
Zojuist verschenen: de wintereditie van de #TOPGGz-nieuwsbrief! Boordevol nieuws o.a. van de TOPGGz-afdelingen en de introductie van het Strategisch Plan TOPGGz 2020-2025 'Netwerk van experts in complexe zorg'. Lees 'm hier: https://t.co/WrmmanG6Nz
4 weken geleden
De Stichting Topklinische GGz feliciteert het Specialistisch Centrum SOLK & Somatisch symptoom-stoornissen(SCS&S, #Dimence) met het behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag de komende vier jaar het TOPGGz-keurmerk voeren.
1 maand geleden
De Stichting Topklinische GGz feliciteert #Novarum, Centrum voor eetstoornissen en obesitas (#Arkin) met het behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag de komende vier jaar het TOPGGz-keurmerk voeren.
1 maand geleden
Back to top