Online informatiebijeenkomst groot succes

Op 24 maart jl. vond de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor verwerving van het 
TOPGGz-keurmerk plaats. Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus was deze informatiebijeenkomst online. Even wennen voor zowel deelnemers als organisatie, maar de online vorm bleek prima te werken, hetgeen resulteerde in een geslaagde bijeenkomst. 

Het TOPGGz-bureau biedt begeleiding bij het voorbereiden van het visitatieproces. Jaarlijks organiseren we daarvoor (onder andere) een informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor afdelingen die zich oriënteren op het verwerven van het TOPGGz-keurmerk of die zich aan het voorbereiden zijn op een hervisitatie. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de criteria, de samenhang tussen de criteria, de gewenste onderbouwing en natuurlijk de hele procedure. Voorafgaand aan een eerste visitatie vult een afdeling het quick scan formulier in. Op basis daarvan bekijken we in een indicatiegesprek gezamenlijk of de afdeling een reële kans maakt het keurmerk te verwerven.

Graag bedanken we alle aanwezigen voor hun deelname aan en flexibiliteit tijdens deze online informatiebijeenkomst. Mede dankzij jullie was de bijeenkomst een succes! 

Kon je niet deelnemen aan de informatiebijeenkomst en ben je benieuwd naar wat er allemaal besproken is? Of was je er wel bij en wil je alle informatie nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan de presentatie.
 

Back to top