Online informatiebijeenkomst groot succes

Op 24 maart jl. vond de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor verwerving van het 
TOPGGz-keurmerk plaats. Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus was deze informatiebijeenkomst online. Even wennen voor zowel deelnemers als organisatie, maar de online vorm bleek prima te werken, hetgeen resulteerde in een geslaagde bijeenkomst. 

Het TOPGGz-bureau biedt begeleiding bij het voorbereiden van het visitatieproces. Jaarlijks organiseren we daarvoor (onder andere) een informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor afdelingen die zich oriënteren op het verwerven van het TOPGGz-keurmerk of die zich aan het voorbereiden zijn op een hervisitatie. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de criteria, de samenhang tussen de criteria, de gewenste onderbouwing en natuurlijk de hele procedure. Voorafgaand aan een eerste visitatie vult een afdeling het quick scan formulier in. Op basis daarvan bekijken we in een indicatiegesprek gezamenlijk of de afdeling een reële kans maakt het keurmerk te verwerven.

Graag bedanken we alle aanwezigen voor hun deelname aan en flexibiliteit tijdens deze online informatiebijeenkomst. Mede dankzij jullie was de bijeenkomst een succes! 

Kon je niet deelnemen aan de informatiebijeenkomst en ben je benieuwd naar wat er allemaal besproken is? Of was je er wel bij en wil je alle informatie nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan de presentatie.
 

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 weken geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
1 maand 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
1 maand 1 week geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
1 maand 2 weken geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
1 maand 2 weken geleden
Back to top