Online informatiebijeenkomst groot succes

Op 24 maart jl. vond de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor verwerving van het 
TOPGGz-keurmerk plaats. Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus was deze informatiebijeenkomst online. Even wennen voor zowel deelnemers als organisatie, maar de online vorm bleek prima te werken, hetgeen resulteerde in een geslaagde bijeenkomst. 

Het TOPGGz-bureau biedt begeleiding bij het voorbereiden van het visitatieproces. Jaarlijks organiseren we daarvoor (onder andere) een informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor afdelingen die zich oriënteren op het verwerven van het TOPGGz-keurmerk of die zich aan het voorbereiden zijn op een hervisitatie. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de criteria, de samenhang tussen de criteria, de gewenste onderbouwing en natuurlijk de hele procedure. Voorafgaand aan een eerste visitatie vult een afdeling het quick scan formulier in. Op basis daarvan bekijken we in een indicatiegesprek gezamenlijk of de afdeling een reële kans maakt het keurmerk te verwerven.

Graag bedanken we alle aanwezigen voor hun deelname aan en flexibiliteit tijdens deze online informatiebijeenkomst. Mede dankzij jullie was de bijeenkomst een succes! 

Kon je niet deelnemen aan de informatiebijeenkomst en ben je benieuwd naar wat er allemaal besproken is? Of was je er wel bij en wil je alle informatie nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan de presentatie.
 

Vanwege de corona maatregelen kan helaas het jaarlijkse TOPGGz-congres van 24 juni a.s. niet doorgaan. We hebben moeten besluiten het een jaar uit te stellen. Het volgende TOPGGz-congres zal plaatsvinden op woensdag 30 juni 2021. https://t.co/9zQmTlhdBo
19 uur 5 minuten geleden
Het doen van wetenschappelijk onderzoek ten tijde van #COVID-19 vergt extra zorgvuldigheid. Laat je inspireren door de tips van prof. dr. Stynke Castelein, als hoofd onderzoeker verbonden aan #Lentis, op https://t.co/qOXMTvs9v3.
2 weken 5 dagen geleden
Zojuist verschenen: de voorjaarseditie 2020 van de TOPGGz-nieuwsbrief met het laatste nieuws van TOPGGz-afdelingen! Nieuwsgierig? Lees 'm op: https://t.co/mhIw3Zqjhb.
2 maanden 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het Centrum Dubbele Problematiek (@Fivoor) en de Stichting Centrum’45 (ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum) met het opnieuw behalen van het TOPGGz-keurmerk. Deze afdelingen mogen komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/m9pbHpWdDA
2 maanden 2 weken geleden
Het thema en programma voor het #TOPGGz-congres 2020 op woensdag 24 juni a.s. zijn bekend. Ga naar de congrespagina voor meer informatie en meld je snel aan om zeker te zijn van een plek! https://t.co/1F8JdArDBn
3 maanden 1 week geleden
Back to top