Pro Persona neemt twee TOPGGz-keurmerken op feestelijke wijze in ontvangst

Op 10 december heeft Ellen Mogendorff het TOPGGz-keurmerk online op feestelijke wijze uitgereikt aan twee afdelingen van Pro Persona: Overwaal, Expertisecentrum Angst, Dwang en PTSS en het Expertisecentrum Depressie.

Het bestuur van de Stichting Topklinische GGz kende het keurmerk na hervisitatie op 12 oktober jl. opnieuw toe aan Overwaal en op 11 december 2019 al aan het Expertisecentrum Depressie. Normaal gesproken vindt de feestelijke uitreiking van de keurmerken één keer per jaar plaats tijdens het TOPGGz-congres in juni. Wegens de coronamaatregelen hebben we moeten besluiten het congres dit jaar te annuleren. Voor het uitreiken van de keurmerken vonden we een alternatief in de zgn. TOPGGz-keurmerk tour. Tijdens deze tour gaan wij virtueel aan bij een afdeling die eerder het keurmerk toegekend heeft gekregen en reiken hier alsnog het keurmerk op feestelijke wijze uit.

Via een ZOOM-webinar waren op 10 december maar liefst 80 medewerkers van beide afdelingen getuige van de in ontvangst name van het keurmerk door prof. dr. Jan Spijker van het Expertisecentrum Depressie en aansluitend door dr. Mirjam Kampman van Overwaal. Alle aanwezigen waren erg enthousiast en het moment werd echt ervaren als een feestje. En dat is precies de bedoeling; het ontvangen van het TOPGGz-keurmerk mag gevierd worden! 

Van dit ZOOM-event wordt een after movie gemaakt welke z.s.m. op onze website te vinden zal zijn.

 

Back to top