Samenwerking Noordelijke GGz-instellingen

Samenwerking Noordelijke GGz-instellingen

GGZ Drenthe en Lentis:

Samenwerking Noordelijke GGz-instellingen

De Noordelijke GGz instellingen werken veel samen op het gebied van zorg en onderzoek voor mensen met psychotische stoornissen, bijvoorbeeld in het TREAT onderzoek en het onderzoek naar de I-ROC. Dit is onder andere terug te zien in het hoofdstuk ‘Psychotische stoornissen’ in het boek ‘Klinische psychologie; diagnostiek en behandeling’ waar prof. Marieke Pijnenborg van de TOPGGz Psychosecircuit van GGz Drenthe, prof. Stynke Castelein van het TOPGGz Zorgprogramma Psychosen van Lentis en dr. Nynke Boonstra van GGz Friesland gezamenlijk aan werkten. Dit boek is verschenen bij Noordhoff Uitgevers.

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 weken 4 dagen geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
1 maand 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
1 maand 1 week geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
1 maand 2 weken geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
1 maand 2 weken geleden
Back to top