Samenwerking Noordelijke GGz-instellingen

Samenwerking Noordelijke GGz-instellingen

GGZ Drenthe en Lentis:

Samenwerking Noordelijke GGz-instellingen

De Noordelijke GGz instellingen werken veel samen op het gebied van zorg en onderzoek voor mensen met psychotische stoornissen, bijvoorbeeld in het TREAT onderzoek en het onderzoek naar de I-ROC. Dit is onder andere terug te zien in het hoofdstuk ‘Psychotische stoornissen’ in het boek ‘Klinische psychologie; diagnostiek en behandeling’ waar prof. Marieke Pijnenborg van de TOPGGz Psychosecircuit van GGz Drenthe, prof. Stynke Castelein van het TOPGGz Zorgprogramma Psychosen van Lentis en dr. Nynke Boonstra van GGz Friesland gezamenlijk aan werkten. Dit boek is verschenen bij Noordhoff Uitgevers.

De accreditatiecommissie van het FGzPT heeft aan het TOPGGz-congres van 26 juni a.s. vier punten toegekend in het kader van de herregistratie van klinisch (neuro)psychologen.
1 week 2 dagen geleden
Heb je je al aangemeld voor het #TOPGGz op 26 juni? Bekijk hier https://t.co/804eSyCSdP het programma, de abstracts en welke accreditatie al verleend is. We zien uit naar je komst! Meld je snel aan, want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar! https://t.co/95MRt7EFfs
4 weken 2 dagen geleden
RT @ESGMogendorff: Nu bij Kennisfestival Vincent van Gogh lezing over #TOPGGz
1 maand geleden
Kom je ook naar het #TOPGGz- congres op 26 juni? https://t.co/804eSylhmh. Hier vind je alle info over het programma, de sprekers en kun je je aanmelden. De eerste accreditatiepunten (van de #NVvP) zijn al binnen!
1 maand 3 weken geleden
Ruben Wenselaar, bestuursvoorzitter @Menzis treedt toe tot de #TOPGGz Adviesraad. Van harte welkom!
2 maanden geleden
Back to top