TOPGGz-congres 2020 verzet naar 30 juni 2021

Vanwege de corona maatregelen kan helaas het jaarlijkse TOPGGz-congres - dat dit jaar plaats zou vinden op 24 juni - niet doorgaan. We hebben moeten besluiten het een jaar uit te stellen. Het volgende TOPGGz-congres zal plaatsvinden op woensdag 30 juni 2021, als alles hopelijk weer genormaliseerd is.

Gezien de vele enthousiaste reacties, zal het programma van het congres dit jaar – mogelijk met een enkele aanpassing – ook het programma zijn voor het TOPGGz-congres in 2021. 

TOPGGz-keurmerk tour 2020
De afdelingen die dit jaar tijdens het congres het TOPGGz-keurmerk zouden ontvangen, bieden we een ludiek alternatief. Speciaal voor hen organiseren wij dit jaar de ‘TOPGGz-keurmerk tour’. Het idee van de tour is dat we het keurmerk persoonlijk bij de afdelingen langs brengen en hier een feestelijk moment van maken. Via de diverse communicatiekanalen wordt hier op een mooie manier aandacht aan geschonken. 

Hoe blijf je op de hoogte?
Als je je kunt aanmelden voor het TOPGGz-congres 2021, lees je dit vanzelf in de verschillende communicatiekanalen. Dus volg ons via Twitter, LinkedIn, de TOPGGz-nieuwsbrief en onze website en ‘stay tuned’ voor alle informatie over de TOPGGz-keurmerk tour én het TOPGGz-congres op 30 juni 2021!
 

Back to top