TOPGGz-congres 2020 verzet naar 30 juni 2021

Vanwege de corona maatregelen kan helaas het jaarlijkse TOPGGz-congres - dat dit jaar plaats zou vinden op 24 juni - niet doorgaan. We hebben moeten besluiten het een jaar uit te stellen. Het volgende TOPGGz-congres zal plaatsvinden op woensdag 30 juni 2021, als alles hopelijk weer genormaliseerd is.

Gezien de vele enthousiaste reacties, zal het programma van het congres dit jaar – mogelijk met een enkele aanpassing – ook het programma zijn voor het TOPGGz-congres in 2021. 

TOPGGz-keurmerk tour 2020
De afdelingen die dit jaar tijdens het congres het TOPGGz-keurmerk zouden ontvangen, bieden we een ludiek alternatief. Speciaal voor hen organiseren wij dit jaar de ‘TOPGGz-keurmerk tour’. Het idee van de tour is dat we het keurmerk persoonlijk bij de afdelingen langs brengen en hier een feestelijk moment van maken. Via de diverse communicatiekanalen wordt hier op een mooie manier aandacht aan geschonken. 

Hoe blijf je op de hoogte?
Als je je kunt aanmelden voor het TOPGGz-congres 2021, lees je dit vanzelf in de verschillende communicatiekanalen. Dus volg ons via Twitter, LinkedIn, de TOPGGz-nieuwsbrief en onze website en ‘stay tuned’ voor alle informatie over de TOPGGz-keurmerk tour én het TOPGGz-congres op 30 juni 2021!
 

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 maanden geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
2 maanden 3 weken geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
2 maanden 3 weken geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
3 maanden geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
3 maanden geleden
Back to top