TOPGGz en CCE trekken samen op

TOPGGz en CCE trekken samen op

De meeste behandelingen hebben het gewenste effect, maar in sommige gevallen stagneert de behandeling of slaat de behandeling niet aan. Een behandelaar kan dan consultatie of  advies inwinnen of een second opinion vragen. Bij een TOPGGz-afdeling of het CCE.

Omdat TOPGGz-afdelingen en het CCE beiden een taak hebben om consultatie & advies te bieden, leek het ons goed om te verkennen of we hierin samen kunnen optrekken.  In de praktijk blijkt dat er vaak al een lange voorgeschiedenis is voordat consultatie & advies wordt ingewonnen bij een TOPGGz-afdeling of het CCE. Kunnen we de drempel verlagen zodat eerder consultatie & advies wordt gezocht? 
Afgelopen maart hebben we op het NVvP congres samen met het CCE expliciet aandacht gevraagd voor de consultatie & adviesfunctie. We hebben een gezamenlijke flyer gemaakt en onze stands stonden naast elkaar op de informatiemarkt. Dit is een eerste stap naar een verdere samenwerking op dit gebied. We houden jullie daarvan op de hoogte.

Bijlage Size
Flyer TOPGGZ _ CCE MAART 2018.pdf41.38 KB 41.38 KB
#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 weken 4 dagen geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
1 maand 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
1 maand 2 weken geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
1 maand 2 weken geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
1 maand 3 weken geleden
Back to top