Twee afdelingen verwerven opnieuw TOPGGz-keurmerk

Op 12 maart jl. heeft het bestuur van de Stichting Topklinische GGz het TOPGGz-keurmerk voor de komende vier jaar opnieuw toegekend aan het Centrum Dubbele Problematiek (Fivoor) en ARQ Centrum’45 (ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum). 

Het besluit tot opnieuw toekennen van het keurmerk aan ARQ Centrum'45 betekent ook dat het, tot op heden gevoerde, eigen TOPGGz-keurmerk voor Equator Foundation van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum, komt te vervallen. Equator Foundation maakt sinds de hervisitatie deel uit van de gevisiteerde eenheid ARQ Centrum’45 en is daarmee geen zelfstandige TOPGGz-afdeling meer.

Het TOPGGz-bestuur feliciteert beide afdelingen van harte met dit prachtige resultaat! 

Wil je zien welke TOPGGz-afdelingen er allemaal zijn en wat zij te bieden hebben? Kijk dan hier
 

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 weken geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
1 maand 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
1 maand 1 week geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
1 maand 2 weken geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
1 maand 2 weken geleden
Back to top