Zojuist verschenen: zomereditie TOPGGz-nieuwsbrief!

Op 29 juni 2020 is de zomereditie van de TOPGGz-nieuwsbrief verschenen.

Omdat de TOPGGz-afdelingen hun laatste nieuws begin juni al presenteerden in de speciale corona editie van de nieuwsbrief, bevat de net uitgekomen zomereditie van de nieuwsbrief alleen TOPGGz-nieuws, zoals:

  • de toekenning van het TOPGGz-keurmerk aan het NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek (Arkin);
  • meer informatie over de nieuwe strategische koers van TOPGGz;
  • een persoonlijke kennismaking met de twee nieuwe bestuursleden én onze nieuwe secretaris;
  • een wrap-up van de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. 

Nieuwsgierig geworden? Open snel de zomereditie van de nieuwsbrief en lees meer!

Voortaan altijd op de hoogte blijven van al het TOPGGz-nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

#TOPGGz heeft een interactieve, wetenschappelijke poster over de Decision Tools ontwikkeld. Een Decision Tool ondersteunt de klinische besluitvorming over de best passende behandelsetting in de hoogspecialistische ggz. Bekijk de poster hier: https://t.co/q8zJ8vPIQP.
2 maanden geleden
Zojuist verschenen: zomereditie van de #TOPGGZ-nieuwsbrief! Met o.a. nieuws over de recente keurmerktoekenning, de nieuwe strategische koers van #TOPGGz, visiteren via beeldbellen en de vervolgbijeenkomst over kwaliteit van leven. Lees 'm nu op: https://t.co/kMPzweMLcV
2 maanden 3 weken geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het #NPI, Specialist in persoonlijkheidsproblematiek, onderdeel van #Arkin, met het opnieuw behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/kMrJxuzxwc
2 maanden 3 weken geleden
Veel animo voor wetenschappelijke poster van #TOPGGz ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ tijdens posterborrel #eVJC 2020. Benieuwd naar de beschikbare Decision Tools? Kijk op de website van TOPGGz: https://t.co/TnvSSefZoE.
3 maanden geleden
Verdient de wetenschappelijke poster nr.15 ‘Precisie psychiatrie: hoe Decision Tools kunnen helpen bij meer gericht behandelen’ van #TOPGGz dit jaar de Posterprijs van het #eVJC 2020? Laat jouw mening weten via de NVvP verenigingsapp.
3 maanden geleden
Back to top