TOPGGz-congres 2020

NAAR PERSPECTIEF OP HERSTEL

Perspectief op herstel bieden aan patiënten met de meest complexe zorgvragen. Dát is waar TOPGGz-afdelingen primair voor staan en wat tegelijkertijd ook hun grootste uitdaging vormt. Een interessante paradox die nieuwsgierig maakt. Want: hoe doen deze afdelingen dit dan? 

Vooraanstaande professionals van diverse TOPGGz-afdelingen laten tijdens het TOPGGz-congres 2020 zien hoe zij met hoogspecialistische zorg, onderzoek en innovaties patiënten weer perspectief op herstel geven. Hun professionele kijk op herstel wordt uiteraard gelardeerd met praktijkervaringen van patiënten. En ook: hoe draagt co-creatie bij aan (perspectief op) herstel? 

Nieuwsgierig? Bekijk dan het programma, zie welke sprekers er welke thema’s bespreken en meld je snel aan
 

Praktische gegevens

Wanneer? Woensdag 24 juni 2020

Hoe laat? Van 13.00 uur - 18.00 uur

Waar? Het Oude Magazijn in Amersfoort        

Voor wie?

  • Professionals
  • Beleidsmakers            
  • Bestuurders
  • Patiëntvertegenwoordigers

Deelname aan het TOPGGz-congres 2020 is kosteloos. Wij waarderen het wanneer je eventuele verhindering tijdig doorgeeft. 

Er is accreditatie aangevraagd voor psychiaters, (klinisch-/neuro-)psychologen, psychotherapeuten en verpleegkundig specialisten.

Voor vragen over het TOPGGz-congres 2020 kun je contact opnemen met Carola van 't Hof via info@topggz.nl of via telefoonnummer 033-4450678.

Om naar de locatie te navigeren, voer je de volgende gegevens in: Soesterweg 310, 3812 BH Amersfoort. Of je kijkt voor de routebeschrijving op de website van Het Oude Magazijn.

 

Programma

Vooraanstaande professionals van diverse TOPGGz-afdelingen laten zien hoe zij met hoogspecialistische zorg, onderzoek en innovaties patiënten weer perspectief op herstel geven. De professionele kijk op herstel wordt uiteraard gelardeerd met praktijkervaringen van patiënten. 

Drs. Jacobine Geel, bestuursvoorzitter van GGZ Nederland, gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen en behandelaren over de inbreng van patiënten tijdens een behandeling. Hun rol en autonomie wordt immers steeds belangrijker. Diverse thema’s komen daarbij aan de orde, zoals shared decision making, co-creatie en gezamenlijk innoveren. 

Drs. Kees Lemke, voormalig bestuurder van GGNet en voorzitter van het bestuur van het landelijke platform 'Herstel voor iedereen', reflecteert met een speech op het congresthema. Aansluitend reikt hij de TOPGGz-keurmerken uit die het afgelopen jaar verworven zijn. 

Het congres wordt afgesloten met een feestelijke netwerkborrel. 
 

Aanmelden

Wil je het TOPGGz-congres 2020 niet missen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier hieronder en zorg dat je verzekerd bent van een plek. 

Deelname aan het TOPGGz-congres 2020 is kosteloos. Wij waarderen het wanneer je eventuele verhindering tijdig doorgeeft.

Terugblik TOPGGz-congres 2019

Benieuwd naar het TOPGGz-congres van vorig jaar? Bekijk hieronder de terugblik.

Zojuist verschenen: de voorjaarseditie 2020 van de TOPGGz-nieuwsbrief met het laatste nieuws van TOPGGz-afdelingen! Nieuwsgierig? Lees 'm op: https://t.co/mhIw3Zqjhb.
2 weken geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het Centrum Dubbele Problematiek (@Fivoor) en de Stichting Centrum’45 (ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum) met het opnieuw behalen van het TOPGGz-keurmerk. Deze afdelingen mogen komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/m9pbHpWdDA
2 weken 3 dagen geleden
Het thema en programma voor het #TOPGGz-congres 2020 op woensdag 24 juni a.s. zijn bekend. Ga naar de congrespagina voor meer informatie en meld je snel aan om zeker te zijn van een plek! https://t.co/1F8JdArDBn
1 maand 1 week geleden
Ben jij de professional die een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan het visitatieproces voor het TOPGGz-keurmerk? Reageer dan snel op deze unieke vacature: https://t.co/B9dlLRaml4https://t.co/2FMxQsMTUV
1 maand 3 weken geleden
Ben jij (of ken jij) de professional die een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan het visitatieproces voor het TOPGGz-keurmerk? Lees onze vacature: https://t.co/SGQpH8XlIshttps://t.co/Gq0cC9sGnK
2 maanden 1 week geleden
Back to top