Keurmerkstempel

TOPGGz-congres 2019

Hoe maken TOPGGz-afdelingen het verschil voor patiënten met complexe zorgvragen?

Dit is het thema van het jaarlijkse TOPGGz-congres dat op woensdag 26 juni 2019 zal plaatsvinden in het Oude Magazijn in Amersfoort.

Tijdens het congres presenteren professionals van diverse TOPGGz-afdelingen de nieuwste ontwikkelingen in de ggz en laten zij zien hoe ze met hoogspecialistische zorg, onderzoek en innovaties het verschil maken voor patiënten met complexe zorgvragen.

Patiënten vertellen hoe zij deze zorg ervaren en hoe zij zelf betrokken zijn bij innovaties. Jacobine Geel (voorzitter GGZ Nederland) en Marjan ter Avest reflecteren op het congresthema.
De middag zal afgesloten worden met de uitreiking van de nieuwe TOPGGz-keurmerken en natuurlijk met een feestelijke borrel.

Programma TOPGGz-congres 26 juni

U bent van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de beroepsverenigingen NVvP, FGzPt en Verpleegkundig Specialisten.

Meer weten over de Transdiagnostische Decision Tool? Kijk op https://t.co/sLWnVHDxhR
7 uur geleden
Samen met TOPGGz-afdeling Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid van @GGzBreburg verzorgen we op 3 april een workshop over de Transdiagnostische Decision op het #NVvP2019. https://t.co/65RiZIOHwj
7 uur 2 minuten geleden
De voorjaarseditie van de #TOPGGz-nieuwsbrief is uit. In deze editie vind je informatie over o.a. (promotie-)onderzoek, nieuwe vormen van behandeling, artikelen, bijeenkomsten en congressen etc. Ga naar: https://t.co/27vfE2QtTh.
6 dagen 7 uur geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert de Polikliniek Angst en Dwang, onderdeel @GGZinGeest met het behalen van het TOPGGz-keurmerk. De afdeling mag de komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/gZjwUeENFn
2 weken geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert de Polikliniek Depressie, onderdeel @GGZinGeest met het behalen van het TOPGGz-keurmerk. De afdeling mag de komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/GrVXRg0rFM
2 weken geleden
Back to top