Altrecht Academisch Angstcentrum ontvangt opnieuw TOPGGz-keurmerk

Uitreiking AAA

Ellen Mogendorff heeft vandaag het TOPGGz-keurmerk op feestelijke wijze opnieuw uitgereikt aan het Altrecht Academisch Angstcentrum (AAA). De uitreiking vond plaats in een klein comité bij het AAA op locatie en werd via een livestream verbinding gevolgd door het hele team van trotse professionals.

Het bestuur van de Stichting Topklinische GGz kende het keurmerk na hervisitatie op 3 oktober 2019 al toe aan het AAA. Normaal gesproken vindt de feestelijke uitreiking van de keurmerken één keer per jaar plaats tijdens het TOPGGz-congres in juni. Wegens de coronamaatregelen hebben we moeten besluiten het congres afgelopen jaar te annuleren. Voor het uitreiken van de keurmerken vonden we een alternatief in de zogenaamde TOPGGz-keurmerk tour. Tijdens deze tour reiken we – geheel naar wens van de afdeling – live op locatie of virtueel alsnog het keurmerk uit.

Via een livestream verbinding was een groot aantal professionals van de TOPGGGz-afdeling getuige van de in ontvangst name van het keurmerk door dr. Suzy Matthijssen. De uitreiking maakte deel uit van een interessant programma, waarin onder andere via interviews verschillende expertgroepen van het AAA belicht werden. Wederom was het een feestelijke gebeurtenis die positief ontvangen is.  

Ook van deze uitreiking wordt een after movie gemaakt, welke zo spoedig mogelijk op onze website te vinden zal zijn.
 

Back to top