Autisme Team Noord-Nederland Groningen neemt TOPGGz-keurmerk in ontvangst

Vanmorgen heeft Monique van Bueren, senior adviseur van de Stichting Topklinische GGz,  het TOPGGz-keurmerk virtueel uitgereikt aan het Autisme Team Noord-Nederland Groningen (ATN) (Jonx, onderdeel van Lentis).

"Ik zie dat jullie heel sterk zijn in het samenwerken binnen zorg- en kennisnetwerken waarin jullie opereren. Dat zijn echt onderscheidende elementen. Hulde voor alles wat jullie daar in doen.” aldus Monique van Bueren, senior adviseur en vertegenwoordiger van het bestuur van TOPGGz bij de uitreiking.

Het keurmerk was in oktober 2021 na hervisitatie al door het bestuur van TOPGGz aan ATN toegekend, maar kon nu eindelijk uitgereikt worden. Jonx organiseerde speciaal voor deze gelegenheid een webinar waarin onderzoekers van ATN recente onderzoeken presenteren. Binnen dit programma was natuurlijk ook ruimte voor de feestelijke uitreiking van het keurmerk.  

"We zullen het keurmerk eer aan doen. Het is teamwork, we doen het met elkaar!" aldus Inge van Balkom, senior onderzoeker ATN en boegbeeld en directeur Jonx.

Het Autisme Team Noord-Nederland Groningen (ATN) biedt ambulante diagnostiek en behandeling aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met ernstige en/of complexe autismeproblematiek, hun gezinsleden en andere betrokkenen.

Het TOPGGz-keurmerk is toegekend omdat zowel de hoogspecialistische patiëntenzorg als de topklinische taken binnen ATN breed verankerd zijn. Er worden veel innovaties ingezet die zich niet alleen op de behandeling richten, maar juist ook op preventie en vroegdiagnostiek.

Donderdag heeft @ESGMogendorff het #TOPGGz-keurmerk tijdens twee feestelijke momenten uitgereikt aan @Altrecht Bipolair en @Rintveld. Beide afdelingen mogen het TOPGGz-keurmerk de komende vier jaar weer voeren. https://t.co/dM4WURELSshttps://t.co/og3ayzssxv
2 dagen geleden
Vers van de pers: de zomereditie van de #TOPGGz-nieuwsbrief! Boordevol nieuws van de TOPGGz-afdelingen, nieuwe toekenningen van het TOPGGz-#keurmerk, vaststelling van de nieuwe visitatiecriteria en nog veel meer. Lees 'm hier: https://t.co/yOtQt0LoXP.
1 week geleden
Het TOPGGz-bestuur heeft de nieuwe criteria en de nieuwe visitatieprocedure voor het #TOPGGz-keurmerk voor de periode van 1 januari 2023 tot 1 januari 2027 vastgesteld in de bestuursvergadering van 23 juni. Lees meer: https://t.co/UoQIvc6pjr
1 week geleden
GGZ Rivierduinen @eetstoornissen Ursula kreeg 23 juni het TOPGGz-keurmerk uitgereikt door @ESGMogendorff, directeur van de Stichting Topklinische GGz. Het keurmerk werd al eerder toegekend, maar vanwege de coronamaatregelen was de uitreiking uitgesteld. https://t.co/U3zi5lna2n
1 week geleden
Gisteren ontvingen het Korsakov Centrum en Centrum voor Neuropsychiatrie (@VvGinformatie) het TOPGGz-keurmerk. Dr. Ellen Wingbermühle (Centrum voor Neuropsychiatrie) en dr. Gwenny Janssen (Korsakov Centrum) namen het keurmerk in ontvangst. https://t.co/vkfNyAyUARhttps://t.co/SBKMv5ijpA
1 week geleden
Back to top