TOPGGz-congres 2020 verzet naar 30 juni 2021

Vanwege de corona maatregelen kan helaas het jaarlijkse TOPGGz-congres - dat dit jaar plaats zou vinden op 24 juni - niet doorgaan. We hebben moeten besluiten het een jaar uit te stellen. Het volgende TOPGGz-congres zal plaatsvinden op woensdag 30 juni 2021.
 
Gezien de vele enthousiaste reacties, zal het programma van ons congres dit jaar – mogelijk met een enkele aanpassing – ook het programma zijn voor het TOPGGz-congres in 2021. 
 

 

Praktische gegevens

Wanneer? Woensdag 30 juni 2021

Hoe laat? Van ca. 12.30 uur - 18.00 uur

Waar? Het Oude Magazijn in Amersfoort        

Voor wie?

  • Professionals
  • Beleidsmakers            
  • Bestuurders
  • Patiëntvertegenwoordigers

 

TOPGGz-keurmerk tour 2020

De afdelingen die dit jaar tijdens het congres het TOPGGz-keurmerk zouden ontvangen, bieden we een ludiek alternatief. Speciaal voor hen organiseren wij dit jaar de ‘TOPGGz-keurmerk tour’. Het idee van de tour is dat we het keurmerk persoonlijk bij de afdelingen langsbrengen en hier een feestelijk moment van maken. Via de diverse communicatiekanalen wordt hier op een mooie manier aandacht aan geschonken. 

Hoe blijf je op de hoogte?

Als je je kunt aanmelden voor het TOPGGz-congres 2021, lees je dit vanzelf in de verschillende communicatiekanalen. Dus volg ons via Twitter, LinkedIn, de TOPGGz-nieuwsbrief en onze website en ‘stay tuned’ voor alle informatie over de TOPGGz-keurmerk tour én het TOPGGz-congres op 30 juni 2021!

Terugblik TOPGGz-congres 2019

Benieuwd naar het TOPGGz-congres van vorig jaar? Bekijk hieronder de terugblik.

RT @propersonaggz: Expertisecentrum Depressie in Nijmegen heeft voor de tweede keer het TOPGGz-keurmerk gekregen; Expertisecentrum Overwaal voor Angst, Dwang en PTSS zelfs voor de derde keer. Lees verder over het keurmerk en de online uitreiking: https://t.co/0066VX6lx9#topggz#propersonahttps://t.co/tAp4qiH1aJ
3 weken geleden
RT @ESGMogendorff: Vandaag de digitale uitreiking van het #TOPGGz-keurmerk aan het CDP van #Fivoor! https://t.co/Ff1MvRSbaK" target="_blank">https://t.co/Ff1MvRSbaK
3 weken geleden
Zojuist verschenen: de wintereditie van de #TOPGGz-nieuwsbrief! Boordevol nieuws o.a. van de TOPGGz-afdelingen en de introductie van het Strategisch Plan TOPGGz 2020-2025 'Netwerk van experts in complexe zorg'. Lees 'm hier: https://t.co/WrmmanG6Nz
4 weken geleden
De Stichting Topklinische GGz feliciteert het Specialistisch Centrum SOLK & Somatisch symptoom-stoornissen(SCS&S, #Dimence) met het behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag de komende vier jaar het TOPGGz-keurmerk voeren.
4 weken geleden
De Stichting Topklinische GGz feliciteert #Novarum, Centrum voor eetstoornissen en obesitas (#Arkin) met het behalen van het #TOPGGz-keurmerk. Deze afdeling mag de komende vier jaar het TOPGGz-keurmerk voeren.
4 weken geleden
Back to top