TOPGGz-congres 2020 verzet naar 30 juni 2021

Vanwege de corona maatregelen kan helaas het jaarlijkse TOPGGz-congres - dat dit jaar plaats zou vinden op 24 juni - niet doorgaan. We hebben moeten besluiten het een jaar uit te stellen. Het volgende TOPGGz-congres zal plaatsvinden op woensdag 30 juni 2021.
 
Gezien de vele enthousiaste reacties, zal het programma van ons congres dit jaar – mogelijk met een enkele aanpassing – ook het programma zijn voor het TOPGGz-congres in 2021. 
 

 

Praktische gegevens

Wanneer? Woensdag 30 juni 2021

Hoe laat? Van ca. 12.30 uur - 18.00 uur

Waar? Het Oude Magazijn in Amersfoort        

Voor wie?

  • Professionals
  • Beleidsmakers            
  • Bestuurders
  • Patiëntvertegenwoordigers

 

TOPGGz-keurmerk tour 2020

De afdelingen die dit jaar tijdens het congres het TOPGGz-keurmerk zouden ontvangen, bieden we een ludiek alternatief. Speciaal voor hen organiseren wij dit jaar de ‘TOPGGz-keurmerk tour’. Het idee van de tour is dat we het keurmerk persoonlijk bij de afdelingen langsbrengen en hier een feestelijk moment van maken. Via de diverse communicatiekanalen wordt hier op een mooie manier aandacht aan geschonken. 

Hoe blijf je op de hoogte?

Als je je kunt aanmelden voor het TOPGGz-congres 2021, lees je dit vanzelf in de verschillende communicatiekanalen. Dus volg ons via Twitter, LinkedIn, de TOPGGz-nieuwsbrief en onze website en ‘stay tuned’ voor alle informatie over de TOPGGz-keurmerk tour én het TOPGGz-congres op 30 juni 2021!

Terugblik TOPGGz-congres 2019

Benieuwd naar het TOPGGz-congres van vorig jaar? Bekijk hieronder de terugblik.

Vanwege de corona maatregelen kan helaas het jaarlijkse TOPGGz-congres van 24 juni a.s. niet doorgaan. We hebben moeten besluiten het een jaar uit te stellen. Het volgende TOPGGz-congres zal plaatsvinden op woensdag 30 juni 2021. https://t.co/9zQmTlhdBo
10 uur 33 minuten geleden
Het doen van wetenschappelijk onderzoek ten tijde van #COVID-19 vergt extra zorgvuldigheid. Laat je inspireren door de tips van prof. dr. Stynke Castelein, als hoofd onderzoeker verbonden aan #Lentis, op https://t.co/qOXMTvs9v3.
2 weken 5 dagen geleden
Zojuist verschenen: de voorjaarseditie 2020 van de TOPGGz-nieuwsbrief met het laatste nieuws van TOPGGz-afdelingen! Nieuwsgierig? Lees 'm op: https://t.co/mhIw3Zqjhb.
2 maanden 1 week geleden
Het #TOPGGz-bestuur feliciteert het Centrum Dubbele Problematiek (@Fivoor) en de Stichting Centrum’45 (ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum) met het opnieuw behalen van het TOPGGz-keurmerk. Deze afdelingen mogen komende 4 jaar het keurmerk weer voeren. https://t.co/m9pbHpWdDA
2 maanden 2 weken geleden
Het thema en programma voor het #TOPGGz-congres 2020 op woensdag 24 juni a.s. zijn bekend. Ga naar de congrespagina voor meer informatie en meld je snel aan om zeker te zijn van een plek! https://t.co/1F8JdArDBn
3 maanden 1 week geleden
Back to top